Oproep: vragen en reacties

Wij zijn benieuwd naar uw reacties op het symposium ‘Karma – de sleutel om je levenslot in eigen hand te nemen’. Heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van de lezingen en workshops van het symposium dan horen wij deze graag van u. Tips over de opzet van het symposium, het programma of de workshops zijn ook van harte welkom.
Verder wensen we u een inspirerende zomer toe en we zien u graag volgend seizoen terug bij onze lezingencursussen en activiteiten.
Dit artikel is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Responses to Oproep: vragen en reacties

 1. Pamela Stark schrijft:

  Ik vond het symposium zeer verzorgd, informatief en prettig. Heb veel inspiratie en stof tot nadenken gekregen. Eén tip: laat lezingen niet uitlopen, zeker niet aan het einde van de dag. Het was een lange zit en dan kunnen die 15 minuten langer net té lang worden. Houd u aan de eindtijd, dan weet iedereen waar hij aan toe is.

  Vriendelijke groeten,
  Pamela Stark

  • stichtingisis schrijft:

   Dank voor uw reactie. De workshops hebben de invulling van het symposium dynamiek gegeven. We hebben bewust gekozen om zoveel mogelijk recht te doen aan alle waardevolle bijdragen uit de workshops en hebben daarmee wat uitloop van het programma voor lief genomen.